Skogsexpert


Beskrivning

Som skogsexpert ansvarar du för virkeshandel, försäljning av skogstjänster samt en bra kundupplevelse i området Nykarleby-Oravais. Din verksamhetspunkt är servicekontoret i Bennäs i ett kunnigt team. Du är en viktig del av ett arbetskollektiv på över 20 personer i Vasa distrikt. Som skogsexpert håller du aktivt kontakt med skogsägarna och planerar deras skogsvårdsarbeten och avverkningar med beaktande av skogsnaturens mångfald och arbetssäkerheten. Du ger råd till skogsägarna i alla frågor som berör skogsägande.  

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har en lämplig skoglig utbildning, social kompetens, vilja att aktivt kontakta skogsägarna samt förmåga att arbeta självständigt och resultatinriktat. Vi uppskattar gediget branchkunnande och tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter.

Ansökan skickas till

metsagroup.com/tyopaikat

Om Metsä Group

Metsä Group visar vägen inom bioekonomin. Vi investerar i tillväxt, utveckling av nya bioprodukter och en fossilfri framtid. Vår internationella koncern erbjuder många olika karriärsmöjligheter för de främsta experterna inom olika områden. 

Adress

Metsä Group

PL 10, 02020 METSÄ
Revontulenpuisto 2, 02100 ESPOO
Puhelin: +358 10 4601
Fax: +358 10 465 4400 
Sähköposti: etunimi.sukunimi[at]metsagroup.com

https://www.metsagroup.com/fi/Pages/default.aspx