Försäljare


Beskrivning

Sale i Kaskö har en ledig tjänst. Vi söker en försäljare i ordinarie arbetsförhållande. Om du gillar mångsidiga arbetsuppgifter och är energisk så är den här tjänsten som klippt och skuren för dig!

Vi erbjuder S-gruppens / Eepees enastående personalförmåner, som gäller alla i ditt hushåll, på vissa villkor. Läs mera om våra personalförmåner på: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Det lönar sig att vara snabb, vi anställer genast vi hittar en lämplig person. 

Kvalifikationer

Vi uppskattar god förmåga i kundbetjäning samt branschkännedom och positiv inställning till jobbet. Det är bra om du behärskar de verktyg och funktioner som behövs i marketaffärer. Om du inte har erfarenhet av system, program, olika funktioner eller produktgrupper är det ändå inget hinder för att söka, vi erbjuder praktisk introduktion.

Vår kundkrets består i huvudsak finsk- och svenskspråkiga kunder, så det är önskvärt att du behärskar båda språken. Arbetet är skiftesarbete, du är väl beredd att jobba i olika skiften under våra öppettider. 

Ansökan skickas till

Ansökningsdirektiv hittar du på www.eepee.fi - Työpaikat

Kontaktinformation

Biträdande butikschef Sonja Myllykangas, tfn 010 764 8820 (må-fre 7-14), e-post: sonja.myllykangas@sok.fi

Jobbet på kartan

Om Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa är en nationell koncern inriktad på minuthandel inom många branscher. Till våra branscher hör markethandel, trafikbutiksverksamhet och bränslehandel, resebransch- och bespisningsverksamhet, lantbruks- och järnhandel samt bil- och biltillbehörshandel. Eepee uppskattas som arbetsgivare bl.a. på grund av den goda atmosfären, det högklassiga chefsarbetet och personalutbildningen. Vi förnyar och utvecklar ständigt vår verksamhet och vårt verksamhetsnät. Eepee erbjuder en modern och framåtgående arbetsmiljö med förmåner som en stor arbetsgivare kan ge. Bekanta dig med vårt företag på www.eepee.fi

Adress

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
http:// www.eepee.fi