KUNDBETJÄNARE


Beskrivning

Vi söker en KUNDBETJÄNARE till vår kundtjänst som betjänar våra kunder per telefon, chat och e-post både på finska och svenska.

Kvalifikationer

I ditt jobb behöver du en god kommunikationsförmåga, snabbhet och noggrannhet, samt en förmåga att kunna använda och lära dig olika typer av databehandlingsprogram. Det kanske viktigaste av allt är en glad och positiv inställning!

Vi förväntar oss erfarenhet av kundbetjäningsrelaterade uppgifter, ekonomisk eller skönhetsinriktad utbildning, en utmärkt skriven finska och minst goda svenska kunskaper. Vi utbildar dig i dina uppgifter och i våra produkter, men en kunskap om branschen är naturligtvis till fördel.

Ansökan skickas till

Skicka CV och arbetsansökan med lönekrav senast den 27.6 på adressen staffpoint.fi

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter: Tanja Skog, tel. 045 788 16713

Om Dermoshop Ab

Dermoshop Ab utvecklar och säljer hudvårdsprodukter under varu- märket Dermosil. Via vår webbshop säljer vi produkter i Finland, Sveri- ge, Estland och Ryssland. Vi har kreditklassificering AAA och certifikaten ISO 9001:2000 och ISO 14001:2004. Till koncernen hör även Guest Comfort Ab [guestcomfort.com] och Mosho Ab [mosho.fi]. Vi är 73 anställda, omsättningen år 2018 var 29 miljoner.

Adress

Dermoshop Ab
http://dermosil.fi