Försäljare


Beskrivning

FORDONSFÖRSÄLJARE med ansvar för BRP:s produkter
Du kommer att vara med och starta upp ett helt nytt marknadssegment för oss med produkter från ett av världens ledande varumärken. Du jobbar precist och systematiskt och med ett stark driv för att utveckla försäljningen. Till dina arbetsuppgifter hör uppbyggandet av försäljningen kring BRP:s Can-Am och Sea-Doo fordon samt kringutrustning.

AFTER SALES ANSVARIG / FÖRSÄLJARE

Till dina arbetsuppgifter hör att ansvara över verkstadsbokningar och dess utveckling, garantiärenden, skadegranskningar, reservdelsförsäljning samt inköp och försäljning av reservdelar och körutrustning. Du bör vara systematisk i ditt arbetssätt och ha en vilja att driva verksamheten framåt.

FÖRSÄLJARE
Vi söker dig som brinner för kundbetjäning och för att jobba med nära kundkontakt. Du tycker om att lära dig nytt och har koll på de senaste nyheterna i branschen. Du har naturligtvis ett starkt intresse för motorcyklar. Till dina arbetsuppgifter hör försäljning av körutrustning, tillbehör och reservdelar för fritidsfordon samt att svara för butikslayouten.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenheter av Konefutur/Futursoft är till din fördel för samtliga jobbpositioner samt språkliga färdigheter i svenska, finska och engelska. Till din hjälp har du stöd av ett yrkeskunnigt team och en trevlig arbetsmiljö. Tveka inte att söka fast ditt kunnande inte till fullo motsvarar kraven. Vi tror starkt på att du med rätt attitydcoch med hjälp av våra sakkunniga lyckas med din uppgift.

Ansökan skickas till

Skicka in din ansökan och CV till mats@remotors.fi

Kontaktinformation

Frågor? Kontakta Mats Kock på tel. 050 59 23 141 eller per e-post mats@remotors.fi

Om RE Motors

RE Motors har utvecklats från en liten mopedbutik till en väletablerad motorcykelaffär med kunder över hela landet. Vi säljer motorcyklar, ATV, mopeder, samt reservdelar och körutrustning och representerar ledande varumärken.

Adress

RE Motors

Bennäsvägen 141, JAKOBSTAD