Sommarvikarier


Beskrivning

Vi söker sommarvikarier

Just nu söker vi sommarvikarier till Vasabladets, Österbottens Tidnings och Syd-Österbottens redaktioner. Vi behöver mångmediala reportrar och redigerare som jobbar obehindrat för både digitala medier och tryckta tidningar.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du studerar på högskolenivå eller redan har en högskoleexamen. Du får gärna studera journalistik eller samhällskunskaper, men också andra ämneskombinationer är intressanta för oss.

Ansökan skickas till

Mejla din fritt formulerade ansökan senast den 25 januari 2021 till:

petter.granroth@hssmedia.fi

Uppge i din ansökan vilken eller vilka redaktioner du söker till.

Kontaktinformation

Vi förväntar oss ett gott språk, allmänbildning och god lokalkännedom. Journalistisk erfarenhet är en merit, likaså erfarenhet av redigering, fotografering, video och radio.Om HSS MEDIA

HSS Media Ab som ger ut Österbottens tre största svenska tidningar, Syd-Österbotten, Österbottens Tidning och Vasabladet, är en dynamisk mediekoncern under kraftig utveckling. Vi satsar på våra starka varumärken men samtidigt utvecklar vi ständigt nya affärsmöjligheter. Vår största dagstidning Vasabladet är på nätet den mest lästa svenskspråkiga dagstidningen i Finland och trots stora utmaningar i mediabranschen ökar i år både våra prenumerationsintäkter och annonsintäkter. Koncernens ägare är Harry Schaumans Stiftelse.

Adress

HSS MEDIA

Sandögatan 20, 65100 Vasa

http://www.hssmedia.fi/