VVS-montör, Två underhållsmontörer, Tre skifteslaboranter, sommararbetare


Beskrivning

VVS-montör

Till uppgifterna hör skötsel och underhåll av fastigheternas VVS-enheter samt att göra mindre modifieringar. Uppgiften är ny och kräver initiativrikedom för att utveckla verksamheten, god inställning och samarbetsförmåga.

Två underhållsmontörer

Till uppgifterna hör reparation, service, montering och modifiering för det mekaniska underhållet. Uppgiften kräver initiativrikedom för att utveckla verksamheten, god inställning och samarbetsförmåga. Arbetet är i dagskift.

Tre skifteslaboranter

Till uppgifterna hör bl.a. mottagande, förberedelse och analys av prover, samt rapportering.

60 sommararbetare

Vi behöver sommararbetare till olika uppgifter, främst till produktionen, underhållet och laboratoriet. Vi prioriterar personer som har tidigare lämplig arbetserfarenhet eller som behöver arbetspraktik p.g.a. sina studier. Man bör ha fyllt 18 år när arbetet börjar.

Sök genast, vi behandlar sommarjobbansökningar redan under ansökningstiden. 

Kvalifikationer

VVS-montör

Vi förutsätter erfarenhet av VVS-system för industrifastigheter, samt för uppgiften lämplig utbildning såsom VVS-montör eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av processindustrin och kylutrustningstillstånd ses som en merit.

Två underhållsmontörer

Vi förutsätter lämplig utbildning för uppgifterna. Tidigare erfarenhet av processindustrin och kännedom om SAP-system ses som en merit.

Tre skifteslaboranter

Vi förutsätter grundläggande utbildning inom laboratoriebranschen, samarbetsförmåga och en analytisk inställning till arbetet.

Ansökan skickas till

Ansök via https://www.umicore.com/careers

Ansökningar för VVS-montör, underhållsmontörer och skifteslaboranter skall lämnas in senast söndag 24.1.2021. Ansökningar för sommararbete skall lämnas
in senast söndag 14.2.2021.

Kontaktinformation

VVS-montör: Tilläggsinfo ger el- och automationschef Ilkka Sikala, tel. 040 866 9348.

Två underhållsmontörer: Tilläggsinfo ger underhållschef Ville Kurikkala, tel.
050 444 5255.

Tre skifteslaboranter:  Tilläggsinfo ger laboratoriechef Allan Witick, tel.
050 475 3312.

Sommararbetare: Tilläggsinfo ger HR assistent Anne Kangas, tel. 040 722 9068.

 

Om Umicore Finland Oy

Umicore Finland tillverkar i Karleby batterimaterial, vilka erbjuder framtidens lösningar till dagens globala utmaningar. Våra produkter behövs bland annat i batterier till mobila enheter och eldrivna bilar p.g.a. att de förbättrar batteriernas kvalitet, håll- och laddningsbarhet. Vi sysselsätter för tillfället 260 personer och befinner oss i en stark tillväxt. Vår produktion i Karleby började redan år 1968.

Adress

Umicore Finland Oy

Umicore Finland Oy
Box 101 (Koboltplatsen 1), Karleby
Tfn 010 849 2000