Lokalvårdare


Beskrivning

I rollen som lokalvårdare kommer du bl.a. att se till att lokaler är fräscha genom att damma, moppa golv och putsa fönster.
Arbetsuppdrag såsom hemstäd, företagsstäd, flyttstäd, byggstäd, golvvård och fönsterputs. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare samt kunder och kräver därav hög social kompetens.

Kvalifikationer

Det här jobbet passar dig som är stresstålig, ansvarsfull, har hög social kompetens, gillar varierande arbetssituationer, är pålitlig, är i god fysisk kondition, gillar kontakten med människor, har känsla för kvalitet och som söker ett jobb där du vill stanna kvar en längre tid. Det är inget krav på att du har utbildning inom lokalvård eller lång erfarenhet. Det viktigaste är att du vill lära dig och att du gillar att jobba med lokalvård. God attityd och inställning till jobbet och livet överlag är viktigare än att du redan kan städa.
Det är meriterande om du
– Har goda finska språkkunskaper
– Har Lokalvårdar utbildning eller har erfarenhet inom lokalvård
– Har erfarenhet inom kundbetjäning
– Har B-körkort
– Har erfarenhet av att jobba med städmaskiner

Ansökan skickas till

brittasocarinas@gmail.com

Om Brittas & Carinas Städtjänst

Brittas & Carinas Städtjänst har funnits sedan år 2014 och vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom lokalvård. Det här är ett litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda och trevliga arbetskompisar och ett rykte om hög kvalitet och personlig service.

Adress

Brittas & Carinas Städtjänst

Skolhusgatan 42, 65100 Vasa