Elmontörer, gruppledare


Beskrivning

Elmontör: kabeldragning och montering av elektronikutrustningar på våra produkter. 

Gruppledare till monteringsavdelningen för renhållningsfordon: mekaniska, hydrauliska och elektriska installationer. Du är arbetsledarens närmaste medhjälpare, avdelningens arbetande försteman och ansvarar för att det dagliga arbetet utförs och kvalitetskraven uppfylls. Du rapporterar avvikelser och är en drivande kraft i utvecklingsarbetet på avdelningen enligt våra LEAN principer.

Kvalifikationer

Elmontör: yrkesutbildning och/eller några års erfarenhet. Som person är du noggrann, flexibel och lätt att samarbeta med.

Gruppledare: yrkesutbildning samt många års erfarenhet av motsvarande arbete. Du är noggrann, flexibel och lätt att samarbeta med. Du behärskar svenska, finska och engelska.

Ansökan skickas till

Elmontör: jobs@ntm.fi  Märk ansökan med "Elmontörer".

Gruppledare: jobs@ntm.fi  Märk ansökan med "Gruppledare"

Kontaktinformation

Personalutvecklingschef Eva-Lena Gullans 020 123 6401

Jobbet på kartan

Om NTM

NTM marknadsför, utvecklar och tillverkar och underhåller renhållningsfordon, släpvagnar och bilpåbyggnader i världsklass. NTM i Finland har dotterföretag i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Kanada, Estland, Ryssland och Polen. Försäljningen sker i Europa. NTM-koncernen har över 600 anställda och omsätter 90 miljoner euro

Adress

NTM
http://www.ntm.fi/