Chefssekreterare/direktionskoordinator


Beskrivning

Som sekreterare för ledningsgruppen förbereder du LGs veckovisa möten, skriver dagordning och sammanställer dokument och material samt skriver protokoll. Det förekommer även andra administrativa uppgifter för LG, t.ex. planering och bokning av LG-seminarier.

Som en del av GSK kan även andra uppgifter till stöd för arbetet i avdelningens fyra team bli aktuella.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, gärna från tidigare anställning i statlig förvaltning såsom departement (ministerier), myndigheter etc. Du ska ha ett stort intresse av att ge god service, vara mycket bra på att organisera och strukturera ditt arbete samt kunna arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med kolleger. Du ska kunna hantera perioder med hög belastning och att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är mycket viktigt att du är noggrann och detaljorienterad samtidigt som du ska ha förmåga att snabbt få saker ur händerna. Du ska vara tydlig, vänlig och bestämd, då du ofta får vara den som ska se till att kollegor runt om i sekretariatet levererar material i tid.

Vi ställer krav på att du ska kunna arbeta på ett av våra officiella språk (danska, norska och svenska) samt att du ska ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du ska vara van användare av Officepaketet.

Kontaktinformation

Om du vill veta mer om tjänsten kan du kontakta stabschef Jonas Wendel på e-post jonwen@norden.org. För information om anställningsvillkor vänligen kontakta hr@norden.org.

Adress

Nordisk Ministerråd
http://www.norden.org/sv