FRAKTBOKARE


Beskrivning

Vi söker dig som är noggrann och effektiv samt har försäljningsanda. Erfarenhet från logistik- och/eller försäljningsbransch ses som fördel. Du kommunicerar flytande på finska och svenska, i både tal och skrift. Dina arbetsuppgifter kommer att vara administrativa så som fraktbokning och -fakturering. Du kommer även att hjälpa terminalteamet med uppgifter kring check-in av både frakt och andra fordon samt passagerare.

Tjänsten är en heltidstjänst till slutet av augusti 2020 och fortsätter därefter som deltids- eller heltidstjänst. Vi anställer även terminaltjänstemän nu och anställningar sker löpande så hör av dig så fort som möjligt!

Ansökan skickas till

Skicka ditt CV och en fritt formulerad ansökan med löneanspråk till
salesrekry@wasaline.com.

Kontaktinformation

Mera information fås av Fraktchef Björn Knutar, tel. 040 768 1747.

Om Wasaline

WASALINE, ETT LITET REDERI MED STORT HJÄRTA!

Vårt fartyg M/S Wasa Express trafikerar året runt på den kortaste sjövägen mellan finska fastlandet och Sverige. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder. Vi är pålitliga, vänliga och värderar hög kvalitet. Hos oss får du uppleva verkligt go och framåtanda. Du får jobba med trevliga och duktiga kollegor samt vara med i Kvarkentrafikens framtid, från första parkett. Vi befinner oss i en intensiv fas där byggnationen av vårt nya fartyg just inletts.

Adress

Wasaline
http://www.wasaline.com/