Avainasiakaspäällikkö


Beskrivning

Toivotamme tervetulleeksi sinut joka haluaa ratkaista asiakkaidemme ongelmia laajalla toimintaalueella. 

Kvalifikationer

Kokemus työskentelystä Pohjoismaissa katsotaan eduksi. Myynti-insinöörin taidoista on ehdotta hyötyä. Hyvä ruotsin ja englanninkielen taito ovat edellytyksiä asiakkuuksiemme menestykselliseen hoitamiseen. 

Ansökan skickas till

risto.utoslahti@tarpaulin.fi

Kontaktinformation

risto.utoslahti@tarpaulin.fi

Om Oy Tarpaulin

Ruskolla sijaitseva Tarpaulin Oy on valmistanut erikoismitoitettuja suojapeitteitä ja pressuja jo vuodesta 1951. Olemme kapasiteetiltamme Suomen suurin suojapeitteiden valmistaja.

Suojattavia kohteita ovat mm. teollisuuden monet koneet ja laitteet. Konepeitteiden ohella tuotantoomme kuuluvat oviverhot, hallikatteet ja niiden korjaukset. Osaamistamme on myös laivateollisuuden suojaustarpeet sekä laaja skaala erikoisratkaisuja. Millainen suojapeite on etsinnässä? Otamme haasteesi vastaan, kysy!

Suojaamme koneita ja laitteita kokonaisvaltaisesti mittatilaustyönä käytännöllisiä yksityiskohtia unohtamatta. Toimintamme kulmakiviä ovat toimitusvarmuus, asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä ratkaisujemme tehokkuus asiakkaan prosesseissa. Laatu ja luotettavuus kantavat hedelmää asiakastyytyväisyytenä ja kiinteinä asiakassuhteina.

 

Adress

Oy Tarpaulin

Ahopellontie 11, 21290 Rusko, FINLAND