FÖRETAGSHÄLSOVÅRDARE/ HÄLSOVÅRDARE


Beskrivning

Vi söker nu en arbetsplatshälsovårdare/hälsovårdare som tycker om att arbeta självständigt. Till arbetet hör att betjäna både våra kunder inom företagshälsovården samt andra kunder i Jakobstad. Du hör till Terveystalo Karlebys personal men jobbar sida vid sida med personalen på OLO apoteket (nuvarande Bothnia apoteket)
Till dina arbetsuppgifter hör rådgivning, hälsogranskning, sjukvårdsmottagning, vaccinering, mindre vårdåtgärder och provtagning. Du är beredd att jobba en del av veckan i Terveystalos enhet i Karleby. 

Kvalifikationer

Utbildning: Examen inom företagshälsovård/hälsovård

Goda kunskaper i svenska är en förutsättning men du ska även kunna betjäna våra finskspråkiga kunder.

Kontaktinformation

För mera information, tag gärna kontakt:
Platschef Petra Söderström,
petra.soderstrom@terveystalo.com, tel.nr. 050 363 5710.

Om Terveystalo

Terveystalo är det mest riksomfattande vårdföretaget i Finland. Företaget erbjuder hälsovårds-, företagshälsovårds-, sjukvårds- och undersökningstjänster på 170 verksamhetsställen runt om i Finland. Våra kunder är såväl privat- och företagskunder som kommuner och den offentliga sektorn. För Terveystalo jobbar över 6800 hälsovårdsspecialister och vi är medlem i Suomalaisen työn liitto - Förbundet för finländskt arbete. Terveystalos skatteavtryck år 2015 var sammanlagt 75,7 miljoner euro och samma år investerade Terveystalo över 68,6 miljoner euro i utveckling av hälsovårdstjänster.

Adress

Terveystalo
https://www.terveystalo.com/sv/