Redigerare


Beskrivning

Till arbetsuppgifterna hör att redigera Österbottens Tidning och Vasabladet dagtid och kvällstid och även på helger ibland. Stationeringsorten är Jakobstad eller Vasa.

Kvalifikationer

Vi vill att du har kunskaper i InDesign, en god känsla för det svenska språket och journalistutbildning och/eller gedigen erfarenhet av journalistiskt arbete.

Du har förmågan att jobba självständigt och under tidspress men också att samarbeta med dina arbetskamrater.

Ansökan skickas till

Mejla din fritt formulerade ansökan och cv till hr@hssmedia.fi

Kontaktinformation

Om du har frågor gällande tjänsten kan du kontakta ÖT:s ansvariga utgivare Ann-Sofi Berger via epost: ann-sofi.berger@hssmedia.fi eller tfn: 050-590 6384.

Om HSS MEDIA

HSS Media Ab som ger ut Österbottens tre största svenska tidningar, Syd-Österbotten, Österbottens Tidning och Vasabladet, är en dynamisk mediekoncern under kraftig utveckling. Vi satsar på våra starka varumärken men samtidigt utvecklar vi ständigt nya affärsmöjligheter. Vår största dagstidning Vasabladet är på nätet den mest lästa svenskspråkiga dagstidningen i Finland och trots stora utmaningar i mediabranschen ökar i år både våra prenumerationsintäkter och annonsintäkter. Koncernens ägare är Harry Schaumans Stiftelse.

Adress

HSS MEDIA

Sandögatan 20, 65100 Vasa

http://www.hssmedia.fi/