SERVICEMONTÖR


Beskrivning

Vi söker Dig till underhålls- och monteringsarbete vid Feedex foderfabrik i Kållby. Du ingår i Feedex serviceteam och arbetar huvudsakligen dagtid. Du kommer att dela på dejoursansvaret med de övriga i teamet.

Kvalifikationer

Ÿ Du bör vara praktiskt lagd, lösningsorienterad och ansvarsfull. Kunskaper inom pneumatik och el ses som en fördel.
Ÿ Du gör dig förstådd på svenska och finska i tal och skrift.

Ansökan skickas till

VD Johanna Sundqvist eller till adressen Oy Feedex Ab, Industrigatan 4, 68800 Kållby.

Kontaktinformation

Mer information om tjänsten ger underhållschef Joakim Dahlin, tel 0400-368714.

Om Feedex

Oy Feedex Ab grundades år 1992 och är i dag ett familjeföretag som ägs av familjen Fors. Företaget sysselsätter ca 50 personer och omsättningen ligger runt 50 miljoner euro.

Feedex tillverkar djurfoder för tre olika kundgrupper: gårdsfoder till husdjursproducenter, foder till pälsnäringen samt foder och fodertillskott till häst.

Feedex utgör en länk i livsmedelskedjan genom gårdsfodren till svin och nöt. Kvalitet är en kärnfråga för Feedex. För att framställa livsmedel av hög kvalitet krävs att djuren utfodras med välbalanserat foder. Feedex strävar efter att i sina foderblandningar kunna erbjuda kunderna de senaste forskningsrönen. Lantbrukarna, i sin ekonomiskt trängda situation, behöver kostnadseffektiva produktionsmedel. En uppskattad tjänst är att Feedex också kan framställa foder enligt kundens eget önskemål.

Feedex styrka och kärnvärde är att erbjuda kunder och samarbetsparterns utmärkt service och flexibilitet. Eftersom Feedex är med där kunderna finns, så kan vi lyssna till dem och agera snabbt för att erbjuda nya lösningar.

Adress

Feedex

Oy Feedex Ab Industrivägen 4 68800 Kållby

tel. 020 1984 820

fax. 06 766 7377

feedex(at)feedex.fi

http://www.feedex.fi/sv