Handledare i yrket inom restaurang- och cateringbranschen, köksbiträde


Beskrivning

Handledare i yrket inom restaurang- och cateringbranschen: 

I arbetet ingår förutom handledning av studerande, planering och praktiskt genomförande av restaurangarbeten i samråd med lärare och personal.

Köksbiträde:

Arbetet i matbespisningen är omväxlande och intressant med praktiskt genomförande av verksamheten i samråd med personal och lärare.

Kvalifikationer

Handledare i yrket inom restaurang- och cateringbranschen:
Vi söker en person med utbildning samt goda praktiska kunskaper inom restaurang- och cateringbranschen. Vi värdesätter förutom uppdaterat branschkunnande även flexibilitet och samarbetsförmåga.

Köksbiträde:
Vi söker till matbespisningen vid enheten i Vasa en person med goda praktiska kunskaper inom storköksbranschen. Vi värdesätter förutom uppdaterat branschkunnande även flexibilitet och samarbetsförmåga Utbildning- och erfarenhet inom matlagning och storköksverksamhet förutsätts.

Ansökan skickas till

Ansökan senast 26.7.2019 genom ansökningsportalen https://ansokan.sofuk.fi eller per post till: Yrkesakademin i Österbotten, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 Vasa.
Märk kuvertet med ansökningskoden. Bifoga kopior på examensbetyg, arbetsintyg och andra intyg till ansökan.

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter:
Utbildningschef, Anders Grannas tfn 044-750 31 15

Om Yrkesakademin i Österbotten

Yrkesakademin i Österbotten har ca 270 anställda och 2200 studerande, såväl unga som vuxna. YA! bedriver verksamhet i hela Österbotten. Nu söker vi nya medarbetare till vår färgstarka gemenskap.

Adress

Yrkesakademin i Österbotten

Kungsgårdsvägen 30 A
65380 Vasa

http://www.yrkesakademin.fi