MEKANIKER


Beskrivning

Du kommer att börja ditt nya jobb med en introduktionsperiod i produktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar stöd av produktionen och kvalitetsbyten, utförande av servicearbeten, förebyggande underhåll och reparationer på olika extruderingslinjer, skärmaskiner och tilläggsutrustning. Arbetet är huvudsakligen dagsarbete. På sikt kommer du att vara en del av dejoureringsteamet.

Kvalifikationer

Du behöver ha ett tekniskt sinne och intresse, samtidigt som du är produktionsinriktad och kan lösa problem. Du bör ha jobbat som mekaniker eller haft liknande arbete tidigare. Erfarenhet inom plastindustrin och hygienproduktion anses som en fördel. Som person har du lätt att umgås med olika människor.

Ansökan skickas till

Sänd Din ansökan senast 30.6.2019 till sfk@schurflexibles.com med rubriken ”Ansökan mekaniker”.

Kontaktinformation

Kontakta Plant Manager Per-Erik Kåla, tel. 040-5147944, på
onsdagar kl. 14.30–16.00.

Om Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Finland tillverkar kvalitativa plastfilmer främst för livsmedelsförpackningar. Vårt företag är en del av Schur Flexibles gruppen som är en av Europas största tillverkare av flexibla förpackningsmaterial för bland annat livsmedel och hälsovårdsprodukter. Gruppen har över 1300 anställda och 13 produktionsenheter.

Adress

Schur Flexibles Finland
http://www.schurflexibles.com/flexible-packaging