(IT TECHNICAL SPECIALIST)


Beskrivning

Till vårt Serverteam i Mariehamn söker vi dig som vill jobba med IT-tekniska lösningar med fokus på virtuella servermiljöer, storagelösningar och IT-säkerhet.
I arbetet ingår även administration av Active Directory, Azure och Office365 samt att utföra installationer i våra datacenters i Helsingfors, Stockholm, Tallinn och ombord på fartygen. Du blir medlem i ett kunnigt och engagerat team där gott humör och en positiv attityd är lika viktiga som problemlösning.

Kvalifikationer

Dina meriter är IT-teknisk utbildning samt yrkesmässig erfarenhet av infrastrukturella lösningar från Microsoft och VMware. Erfarenhet av Linux i servermiljöer och kunskaper i Office365 är något vi sätter stort
värde på.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i finska eller estniska är ett extra plus.

Ansökan skickas till

Registrera din ansökan med CV och löneanspråk senast den 17.6.2019
på http://www.vikingline.com/sv/Sok-jobb/I-land/

Kontaktinformation

Ytterligare information om tjänsten ger Anders Johansson,
anders.johansson@vikingline.com , telefon +358(0)18-27000.

Om Viking Line

 Viking Line Abp är ett börsnoterat aktiebolag och det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på Östersjön med trafik mellan Finland, Åland och Sverige samt mellan Finland och Estland. Koncernen bedriver trafik med sju fartyg och omsätter c:a 549 miljoner euro. Den årliga trafikvolymen uppgår till drygt 6,5 miljoner passagerare och c:a 119 000 fraktenheter. Antalet årsarbetsplatser är ca 3 100. I januari 2013 sattes nya Viking Grace i trafik på sträckan Stockholm – Långnäs – Åbo – Mariehamn – Stockholm. Fartyget är anpassat för gaselektrisk drift.

Adress

Viking Line
http://www.vikingline.fi/sv-fi