DIGITAL SPORTCHEF, SPORTREPORTER


Beskrivning

DIGITAL SPORTCHEF

Som lagkapten för den gemensamma sportavdelningen (Vasabladet och Österbottens Tidning) leder du in teamet på den digitala arenan och skapar tillsammans med dina sportkolleger en ny typ av sportbevakning.

Som digital sportchef är du en del av Vasabladets sportteam, men du har också ett helhetsansvar för utvecklingen av hela HSS Medias sportbevakning.

SPORTREPORTER

Du är lika viktig som lagkaptenen, men har en annan roll i laget.

Kvalifikationer

DIGITAL SPORTCHEF

Vi söker dig som tänder till på nya utmaningar och som ser förändring som en möjlighet. Att vara lagkapten betyder att både leda och arbeta tillsammans i och med teamet.

 SPORTREPORTER 

Vi söker dig som älskar teamarbete, snabba ryck och har ett öppet sinne för nya sätt att nå ut med vår sportjournalistik. Det är förstås en fördel om du samtidigt är tokigt intresserad av att bevaka i första hand lokal och regional sport, idrott och motion.

Vi värdesätter ett gott språk samt en vilja att jobba med både pennan, mikrofonen och kameran som verktyg. Obekväma arbetstider skrämmer inte dig. Goda kunskaper i finska och körkort är nödvändigt.

 

 

Ansökan skickas till

Skicka in din fritt formulerade ansökan och cv till hr@hssmedia.fi och bifoga gärna arbetsprover.

Kontaktinformation

Vill du veta mera? På frågor svarar redaktionella chefen Niklas Nyberg, niklas.nyberg@hssmedia.fi eller 050-3688 577 (pappaledig fram till 24.3, svarar på frågor efter det) eller Vasabladets tf. chefredaktör Nina Dahlbäck, nina.dahlback@hssmedia.fi eller 050-5814 904.

Om HSS MEDIA

HSS Media Ab som ger ut Österbottens tre största svenska tidningar, Syd-Österbotten, Österbottens Tidning och Vasabladet, är en dynamisk mediekoncern under kraftig utveckling. Vi satsar på våra starka varumärken men samtidigt utvecklar vi ständigt nya affärsmöjligheter. Vår största dagstidning Vasabladet är på nätet den mest lästa svenskspråkiga dagstidningen i Finland och trots stora utmaningar i mediabranschen ökar i år både våra prenumerationsintäkter och annonsintäkter. Koncernens ägare är Harry Schaumans Stiftelse.

Adress

HSS MEDIA

Sandögatan 20, 65100 Vasa

http://www.hssmedia.fi/