Närvårdare


Beskrivning

En tillsvidare befattning som närvårdare med arbetstid 100 % till hemservice.

Hemservice hjälper när man på grund av sjukdom, handikapp eller nedsatt funktionsförmåga behöver hjälp för att klara av att bo hemma. Vi erbjuder vård och omsorg dygnet runt enligt en individuell vård- och serviceplan som vi gör upp tillsammans med klienten. Vi arbetar för att klienten ska tryggat kunna bo hemma så länge som möjligt. Barnfamiljer har rätt att få hemservice om det är nödvändigt för att trygga barnens välfärd.

 

Kvalifikationer

Behörighetsvillkoren är fastställda enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94), närvårdar examen. Befattningen förutsätter fr.o.m. 1.3.2018 ett vaccinations- skydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. 
Den valda ska före tillträdet uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd och ett godkänt hygienpass. Befattningen har en 4 månaders prövotid. Vörå kommun är tvåspråkig varför en framgångsrik arbetsinsats förutsätter kunskaper i båda inhemska språken. Du bör också ha tillgång till egen bil.

 

Ansökan skickas till

Ansökningar lämnas in elektroniskt via kuntarekry.fi. Vi ser gärna att du bifogar en CV till din ansökan.

Kontaktinformation

Hemvårdsledare Joanna Hermans, joanna.hermans@vora.fi, tel. 06-382 1421, (må-fre kl. 9-10) joanna.hermans@vora.fi

Jobbet på kartan

Om Vörå kommun

Vörå ligger vid den vackra kusten i Österbotten. Invånarantalet är ca 6 700 och kommunen är tvåspråkig, med svenska som majoritetsspråk. Vörå är en livskraftig landsortskommun och en attraktiv boendekommun. Näringslivet är rikt med många småföretag och arbetslösheten är låg.

Utbudet av aktiviteter är stort i Vörå kommun, både kulturliv och idrottsverksamhet blomstrar. Möjligheterna till avkopplande friluftsliv är stora, tack vare den omväxlande naturen.

Adress

Vörå kommun

Post/fakturerings/besöksadress: Vörå kommun, Vöråvägen 18, 66600 Vörå
telefon + 358 (0)6 382 1111, fax + 358 (0)6 382 1300, e-post: vora@vora.fi,

http://www.vora.fi/
Ansök nu