Montörer


Beskrivning

Till dina arbetsuppgifter hör att montera olika slags NORDIC LIGHTS® arbetsbelysningar
i produktionen, packa produkter och annat produktionsarbete. Vi jobbar i 2 skift, måndag – fredag.

Ansökan skickas till

 www.uniflex.fi.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Uniflex HR-Konsult Linda Huggare-Koskela
tfn 040 685 5200 eller Uniflexs Regionchef Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065.

Om Nordic lights

NORDIC LIGHTS® är ett företag baserat i Finland som designar och tillverkar LED, HID (Xenon) och halogen arbetsbelysning för den tunga industrin, on-road och off-road, samt innovativa Xenon körljus. Vi kvarstår som pionjärer när det kommer till att förse tunga applikationer med belysningsteknologi.

 

Våra produkter hittas på maskiner och fordon inom gruv-, bygg-, skogs-, jordbruks-, logistik-, transport-, räddnings- samt fartygssektorn. Vi levererar belysningslösningar till flera av världens ledande tillverkare av tunga maskiner. Vi förbättrar löpande våra rutiner samtidigt som vi minimerar inverkan på miljön av vår verksamhet och produkter. Vi tillämpar Six Sigma metodik, samt är certifierade engligt ISO 9001 och ISO 14001.

NORDIC LIGHTS® erbjuder optimala belysningslösningar med överlägsen hållbarhet för utrustning som används även i de mest krävande förhållanden.


Vi överträffar våra konkurrenter genom att utnyttja den bästa tillgängliga teknologin samtidigt som vi tillhandahåller enastående kundservice via vår kompetenta och hängivna personal.

Adress

Nordic lights

NORDIC LIGHTS®

Herrmans Oy Ab

Bennäsvägen/Pännäistentie 143

P.O. Box 36

FIN-68601 Jakobstad/Pietarsaari

FINLAND

http://www.nordiclights.com