Controller, marknadsföringskoordinator


Beskrivning

Som Controller jobbar du med bokföringsuppgifter, samt med intern styrning och kontroll. Du deltar också i utvecklingen av vår ekonomiförvaltning och i system och processer i anknytning till detta.

Som Marknadsföringskoordinator har du hand om det praktiska marknadsföringsarbetet inom JNT. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta om den externa kommunikationen gentemot nuvarande och nya kunder genom JNT:s digitala marknadsföring, hemsida, kundbrev och övrigt säljmaterial.

Kvalifikationer

Controller: För att lyckas i uppgiften är du noggrann, samarbetsvillig, och har ett systematiskt och utvecklande arbetssätt . Du får gärna ha erfarenhet av liknande uppgifter och god förståelse för bokföring. Tjänsten är en ordinarie anställning.

Marknadsföringskoordinator: För att lyckas i uppgiften är du kreativ och har en god förmåga att uttrycka dig i skrift,du har även e öga för layout. Du jobbar strukturerat, självständigt och effektivt. Tjänsten är ett moderskapsvikariat med möjlighet till förlängning.

Ansökan skickas till

rekry@jnt.fi

Kontaktinformation

Controller: Kontaktperson: Saija Söderlund tel. (06) 786 8120.

Marknadsföringskoordinator: Kontaktperson: Zuzette Lövgren tel. (06) 786 8185.

Läs mer om tjänsterna på www.jnt.fi/rekrytering

Om JNT

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) grundades 1887. Det gör oss till det fjärde äldsta bolaget i branschen i Finland.

JNT är verksamt inom samtliga delområden inom telekom: data, telefoni, TV och IT-lösningar. Vårt huvudsakliga marknadsområde är framför allt Österbotten och i synnerhet kustområdet. Vi betjänar både privatpersoner och företag. Vårt huvudkontor finns på Alholmsgatan 3 i Jakobstad. 

Vi vill vara det naturliga valet för alla som behöver telekomtjänster. Våra värderingar är att vara en lokal, pålitlig samarbetspartner och att erbjuda betjäning på kundens villkor – vi vill göra det möjligt för våra kunder att använda de lösningar som passar dem bäst.

Adress

JNT
https://www.jnt.fi/