Försäljningschef


Beskrivning

Som försäljningschef ansvarar du för försäljningsprocesserna i sin helhet, tar hand om befntliga kundrelationer genom att stärka existerande stabila kundförhållanden och ombesörjer tilläggsförsäljning.

Kvalifikationer

För att nå framgång i uppgiften krävs gedigen erfarenhet av B2B-försäljning och arbete med kunder. Arbetet förutsätter att man behärskar båda inhemska språken och är beredd på att resa. Vi värdesätter även teknisk bakgrund, stark kommunikations- och interaktionsförmåga samt uthållighet för ett långsiktigt försäljningsarbete.

Ansökan skickas till

www.biisoni.fi

Kontaktinformation

Enligt uppdragsgivarens önskan svarar Brita Hakoneva, tel. 0103869332 på Biisoni Pohjanmaa Oy på ytterligare frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen.

Om Laatukilpi

Laatukilpi Oy är specialiserad på tillverkning av trafikmärken ända sedan år 1972. Vår kunskap grundar sig på lång och mångsidig erfarenhet men också på modern produktionsutrustning och en önskan att producera endast högklassiga produkter för våra kunder.

Förutom trafikmärken tillverkar och säljer Laatukilpi också olika trafikstyrnings- och trafiksäkerhetsprodukter, såsom bommar, staket och andra avstängningsmaterial. Produktsortimentet innehåller också alla typer av informationsskyltar och speciella skyltar.

Laatukilpi erbjuder också helhetsomtaffande parkeringslösningar till sina kunder. Vårt sortiment består av parkeringsautomater, Comet-betalapparater och handdatorer som är utformade för parkeringsövervakning. Laatukilpi har planerat och underhållt parkeringsplatser i över 40 år på ett professionellt sätt och sköter också om montering och underhåll.

Adress

Laatukilpi

Opastie 10 62375 Ylihärmä
Tel: 06-4822 200 
Fax: 06-4822 210

http://info@laatukilpi.fi