CONTROLLER/HR-CHEF


Beskrivning

I rollen arbetar du i nära samarbete med VD, ledningsgrupp och personal för att utveckla bolaget till nästa nivå. Till arbetsuppgifterna hör olika HR-relaterade uppgifter där du behöver ha ett genuint intresse för människor, deras välmående och utvecklingsmöjligheter. Dessutom behöver du ha ett affärsmässigt tänk för att coacha organisationen till att nå högre effektivitet.

Kvalifikationer

Vi söker en person med positiv energi som trivs i ledarskapsrollen och har dokumenterad erfarenhet inom Human Resources och företagsekonomi, gärna från olika sektorer och branscher. Du innehar även en lägre eller högre högskoleexamen exempelvis inom det merkantila eller socialvetenskapliga området.

Ansökan skickas till

janina.bjork@a-zeta.com

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger Anders Finne på A-zeta Consulting, telefonnummer
+358 40 1679061.

Om Alerte Ab Oy

Alerte Ab Oy är ett servicebolag, som från början av år 2017 tar över staden Jakobstads kosthållnings- och städtjänster, fastighetsskötsel, skötsel av parker, grönområden och motionsplatser, gatuhållningen och depåverksamheten. Bolaget fungerar i inledningsskedet i första hand som en serviceorganisation för Staden Jakobstads organisation. Bolaget har cirka 300 anställda, och verkar i inledningsskedet under namnet och brandet Alerte.

Adress

Alerte Ab Oy