Personbilsmekaniker


Beskrivning

Vi erbjuder dig moderna verktyg och utbildningsmöjligheter. Du får chansen att göra karriär inom mångsidiga serviceuppgifter med stöd av en arbetsgemenskap som består av fackmän i branschen. För att sköta uppgiften krävs noggrannhet, samarbetsförmåga och ett företagsamt arbetssätt.

Kvalifikationer

Uppgiften kräver yrkeskompetens och/eller teknisk utbildning. Du har grundläggande färdigheter i datateknik, du är initiativrik och betjänar kunderna på ett smidigt och flexibelt sätt. Du är en del av vårt serviceteam och kan uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftligt. Vi betjänar våra kunder tvåspråkigt. Vi förväntar oss att du är rapp och handlingskraftig.

Ansökan skickas till

Per e-post till adressen jan.brannback@kayttoauto.fi eller med den elektroniska rekryteringsblanketten.

Kontaktinformation

Ytterligare information om uppgiften ges av servicechef Jan Brännback tel. 0500 284 825.

Om Käyttöauto Oy

Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 17 bilmärken på våra 13 anläggningar, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. Vårt mål är att vara ett bilhus som betjänar kunderna mångsidigt och som har den erkänt högsta kvaliteten. År 2015 var vår omsättning cirka 310 miljoner euro och totalförsäljningen cirka 13 800 bilar.

Adress

Käyttöauto Oy
http://www.kayttoauto.fi/sv
Ansök nu