Intern logistikchef


Beskrivning

Vi söker dig med ledaregenskaper och erfarenhet utav lager/logistik. Är du driven och gillar förbättringsarbete? Då kan Elho vara möjligheten för dig! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör, har annan logistikutbildning eller tidigare jobbat med logistikverksamhet, samt har ledarerfarenhet. Arbetserfarenhet inom logistik/lager är meriterande liksom tidigare erfarenhet av Lean ERP-system. 

Som person är du en lagspelare med handlingskraft, systematisk och lösningsorienterad. Du är noggrann och bra på att ständigt förbättra och förenkla inom ditt ansvarsområde. Du är dessutom drivande och resultatinriktad. 

Kontaktinformation

Välkommen att kontakta oss angående arbetet: Kennet Haga 06 7888 014 eller angående rekryteringen Stephan Ekman  06 7888 032 eller stephan.ekman@elho.fi

Om Elho

Oy Elho Ab (www.elho.fi) är ett familjeföretag som tillverkar högklassiga och effektiva arbetsmaskiner för lantbrukare och entreprenörer. Företaget, som är grundat 1968, verkar i Bennäs, Pedersöre. Våra produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, och förutom i Finland, säljs våra produkter idag i mer än 30 länder världen över. Totalt är vi idag ca 95 personer som jobbar i företaget, och nu behöver vi förstärkning till produktionen.

Adress

Elho
http://www.elho.fi/