Intern logistikchef


Beskrivning

Vi söker dig med ledaregenskaper och erfarenhet utav lager/logistik. Är du driven och gillar förbättringsarbete? Då kan Elho vara möjligheten för dig! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör, har annan logistikutbildning eller tidigare jobbat med logistikverksamhet, samt har ledarerfarenhet. Arbetserfarenhet inom logistik/lager är meriterande liksom tidigare erfarenhet av Lean ERP-system. 

Som person är du en lagspelare med handlingskraft, systematisk och lösningsorienterad. Du är noggrann och bra på att ständigt förbättra och förenkla inom ditt ansvarsområde. Du är dessutom drivande och resultatinriktad. 

Kontaktinformation

Välkommen att kontakta oss angående arbetet: Kennet Haga 06 7888 014 eller angående rekryteringen Stephan Ekman  06 7888 032 eller stephan.ekman@elho.fi

Om Elho

ELHO är en lokal tillverkare för internationella marknaden av jordbruksmaskiner med fokus på innovation, prestanda och användarvänlighet. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre maskiner, och det ställer höga krav på oss. Därför är vår nyckel till framgång, hur vi jobbar och vilka vi är.

ELHO’s  arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet, teamkänsla, innovation och ärlighet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Adress

Elho
http://www.elho.fi/