Barnträdgårds-, klass-, ämnes- och speciallärare


Beskrivning

Gripsholmsskolan  är en populär och väletablerad grundskola med 540 elever hösten 2018 i årskurserna F–9. Från augusti 2017 startade vi upp en förskola för 3–5 åringar på Gripsholmsskolan. Både förskolan och skolan har tydliga finländska influenser. Bo i idylliska småstaden Mariefred eller pendla från Stockholm och jobba i ett ungdomligt och energiskt team där flertalet lärare är finlandssvenskar. Vårt gemensamma mål är att göra skolan och förskolan till en av de bästa i landet.

Ansökan skickas till

Utvalda sökanden kallas till intervju på Gripsholmsskolan. Vänligen sänd ditt personliga brev och CV senast den 18 februari 2018 till kanslist Katarina Hedman: katarina.hedman@gripsholmsskolan.se

Kontaktinformation

Mer information på: www.gripsholmsskolan.se
Vid frågor kontakta rektor Nina Lidfors tel. +46701009050

Om Gripsholmsskolan

Gripsholmsskolan startade sin verksamhet augusti 2009 och målet är att bygga upp den bästa tänkbara friskolan från förskoleklass till årskurs 9. I dagsläget sträcker sig skolan från förskoleklass till årskurs 9 med 413 elever. Gripsholmsskolan ligger i Södermanland i småstaden Mariefred alldeles intill Mälaren med Gripsholms Slott och naturreservatet Hjorthagen som grannar. Här på hemsidan hittar du nyhetsuppdateringar, kommande händelser på Aktuellt, lärarnas veckobrev och schema under Klasser och på Bloggarna kan du följa med elevernas vardag. På Schoolsoft kan man logga in och se scheman och uppgifter för åk 6-9. Sätt dig ner och bekanta dig med vår innehållsrika hemsida.

Adress

Gripsholmsskolan

 Gripsholmsskolan
Box 5
647 21 Mariefred

Kansli: 070–100 90 65
info@gripsholmsskolan.se

http://gripsholmsskolan.se/