Automationsingenjör


Beskrivning

Du har fokus på att utveckla och förbättra produktionsutrustningen samt ge förslag till nya automationslösningar. Du tar fram kostnads- och effektivitetsberäkningar till olika lösningar som beslutsunderlag. Du deltar i arbetet med att tillverka produktionsutrustning och samarbetar i projekt tillsammans med interna och externa samarbetspartners. Dessutom har du hand av inköp av komponenter samt ritningar och manualer för automationsanläggningarna.

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. 040 480 3832 eller
mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.

Om Prevex

Prevex grundades år 1955, vilket gör företaget till ett av de äldsta verksamma företagen inom plastbranschen i Finland. Företaget har tillverkat vattenlås för kök och badrum sedan 1971.

Prevex är en av de ledande leverantörerna av vattenlås i Europa. Den positionen har vi uppnått genom att fokusera på kundernas behov. Vi har en djup insikt i vad kunderna behöver, vilket är grunden för hur vi tänker och säkerställer vår position som innovativa föregångare.

Varje år investerar vi betydande summor i produktutveckling med fokus på innovativa och unika lösningar samt effektivare tillverkningsprocesser.

Vi strävar ständigt efter att minska våra produkters miljöpåverkan genom att minimera stegen i tillverkningsprocessen, producera hållbara produkter och optimera vår logistik. Det drar vi alla nytta av!

Adress

Prevex

Oy Prevex Ab

Jakobstadsvägen 31
66900 Nykarleby, Finland
Tel:+358 6 781 8000
Fax:+358 6 781 8099
www.prevex.com

 

 

info(at)prevex.com

http://www.prevex.com/Start_Page
Ansök nu