Avfallskvalitetsgranskare


Beskrivning

Arbetet består i huvudsak av att stickprovsmässigt granska de avfallsleveranser som kommer till Westenergy Oy Ab för förbränning. Dessutom ingår också provtagning av avfallet samt att föra proven till laboratoriet, liksom även rapportering av granskningsresultaten. Arbetet kräver rätt attityd och en fördomsfri inställning: man får inte vara rädd för smuts, lukter eller fysiskt arbete, som tidvis kan vara tungt. Arbetet görs utomhus i alla väder.

 

Kvalifikationer

Personen vi söker bör vara aktiv och samarbetsvillig. Kunskaper i finska är ett måste, gärna också i svenska. För att kunna sköta rapporteringen är kunskaper i MS Office-programmen (Word, Excel) och fotografering nödvändiga. B-körkort är ett krav. 

Arbetstid: 40 timmar/vecka på vardagar.

Arbetet inleds: så snart som möjligt.

Arbetsförhållandets längd: tidsbundet till slutet av år 2018.

Lön: enligt Finsk energiindustri rf:s arbetsvillkorsavtal. 

Ansökan skickas till

En fritt formulerad ansökan sänds per e-post till adressen maria.teras(at)westenergy.fi

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ges av avfallskvalitetsgranskare Mervi Pienimäki, tel. 050 4134 117 eller miljöchef Juha Ripatti, tel. 0400 787 154.

Om Westenergy Oy Ab

Westenergy Oy Ab äger och driver en modern avfallsförbränningsanläggning i Korsholm nära Vasa. Bolaget grundades av fem kommunala avfallsbolag för att sköta energiåtervinning ur källsorterat brännbart avfall.

Adress

Westenergy Oy Ab
http://www.westenergy.fi/?l=sv