Inköpare till Stockholm


Beskrivning

Kontorsort: Solna, Stockholm
Typ av tjänst: Heltid

Arbetsuppgifter

Som inköpare har du huvudansvar för inköpen till ett eller flera grund- och anläggningsprojekt i region Mitt. Du följer projekten från anbudsarbete med förfrågningar och offertutvärderingar till upprättande av leverantörskontrakt vidare till produktionsfasen där du beroende på omfattningen hjälper projektet med inköpsplaner, avrop och leverantörsavstämning. Du har stöttning av inköpsansvarig samt i nätverket med övriga inköpare inom Lemminkäinen Sverige.

Du arbetar i nära samarbete med projektchef, platschef och kalkylingenjör.

Kvalifikationer

Du arbetar med inköp och har gärna annan erfarenhet från byggbranschen till exempel kalkylarbetet eller produktion som platschef eller arbetsledare. Du kan arbeta självständigt, men också i team. Du är analytisk lagd och har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är en driven problemlösare som mår bra av att anta och lösa nya utmaningar.

Du har en god förhandlings- kommunikations-, och nätverksförmåga som trivs med utmaningar i en växande organisation.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten kontakta Inköpschef Antoni Aderlind, via mail antoni.aderlind@lemminkainen.com eller via telefon 072-233 22 34.

Adress

Lemminkäinen
http://www.lemminkainen.fi/
Ansök nu