Servicechef


Beskrivning

Som Servicechef kommer du att vara ansvarig för vår verkstad och för kundmottagningen.

Du ansvarar för drift, lönsamhet och kvalitetsarbete genom att planera och leda verksamheten för verkstaden samt reservdelshanteringen. Du är en tydlig ledare och du har en förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare.

I arbetet ingår även administrativa uppgifter, bl.a. sätta upp och följa mål, uppföljning av budget samt planering av verksamheten och bemanningen.

Tjänsten som Servicechef är ny. Du får en aktiv roll i ett intressant läge, då vi går in för en ny fas i utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har en lämplig teknisk utbildning. I kontakt med omvärlden är det nödvändigt att du har språkkunskaper i svenska, engelska och finska. Tjänsten innebär kontakt med kunder och personal så du behöver ha lätt för att kommunicera.

 

Kontaktinformation

Välkommen att höra av dig till vice VD Anitta Karlsson, tfn 0457 595 8360 eller anitta.karlsson@bifa.ax. Vi ser fram emot din ansökan med CV och löneanspråk.

Om Bifa

Bifa Ab är ett företag verksamt inom bilbranschen sedan 1977.

Vi representerar Volkswagen, Nissan och Subaru på Åland. Vår affärsidé är att sälja fordon och erbjuda deras ägare full service som ger ett varaktigt mervärde. Vår målsättning är att vara det mest kompletta bilföretaget på Åland och erbjuda den bästa servicen för våra kunder. Vi finns på Vikingagränd 7 i Mariehamns norra stadsdel.

Välkommen in till oss!

Adress

Bifa

Vikingagränd 7 | AX-22100 MARIEHAMN | Tel. +358 (0)18 23300 | fax. +358 (0)18 22505 | info@bifa.ax

 

http://www.bifa.ax/