Konstruktörer


Beskrivning

Som förstärkning till vårt team i Nykarleby lediganslår vi nu intressanta och mångsidiga befattningar som  Konstruktörer och Svetsare.om förstärkning till vårt team i Nykarleby lediganslår vi nu intressanta och mångsidiga befattningar som Konstruktörer och Svetsare.

KONSTRUKTÖRER ERA ARBETSUPPGIFTER

> att konstruera nya produkter i 3D CAD (Solid Edge)

> optimera existerande konstruktioner och komponenter i våra fordon. > databehandling i vårt ERP-system (SAP).

> ta del av vårt kvalitetsstyrningssystem med ständiga förbättringar. (ISO 9001, ISO 14001)

> interagera på gruppnivå med koncernens övriga tekniska avdelningar

 

Kvalifikationer

ER PROFIL

> högre teknisk utbildning, t.ex. Ingenjör.

> några års erfarenhet av professionell konstruktion.

> erfarenhet i 3D-konstruktion och användning av ERP-system.

> erfarenheter av projektarbete.

> spåkkunskaper: god teknisk engelska, mycket god svenska och minst nöjaktig finska. Andra språk räknas givetvis som merit.

Ansökan skickas till

Vi erbjuder en varierad och intressant roll i ett dynamiskt och framtidsinriktat företag. Om det här utmanande arbetet intresserar dig och om du uppskattar att arbeta i en dynamisk kontext, ser vi fram emot att motta din ansökan och CV senast 13.08.2017, via e-post till: info@eurmark.fi med referensen ”Konstruktör”.

Kontaktinformation

illäggsuppgifter fås av Magnus Karhunmaa tel. 020 73 45 823.

Om Kaiser

KAISER AG är ett familjeföretag från Liechtenstein. Det grundades redan 1913, och idag är KAISER AG ett internationellt industriföretag med verksamhet i Liechtenstein, Italien, Finland, Österrike och Slovakien. De viktigaste produkterna i bolaget är fordon för avloppsrengöring och industriavfall, pumpar och komponenter och mobila spindelgrävare. KAISER-fordon finns nu i bruk på fem kontinenter, i 116 länder och i mer än 1 000 städer. Företaget har en ledande internationell marknadsposition och är idag lika närvarande som någonsin.

Adress

Kaiser
http://www.kaiser-eurmark.fi/